Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

На нашу думку, захист інформації про клієнтів, користувачів нашого веб-сайту має першорядне значення, тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб ви відчували себе в безпеці, надаючи свої дані при використанні наших веб-сайтів. У цій Політиці конфіденційності розкрито правила та мету, порядок обробки персональних даних, права власників персональних даних та наші обов’язки як контролера даних.

Ми застосовуємо найсучасніші технічні й організаційні заходи для забезпечення високого рівня захисту оброблюваних персональних даних від несанкціонованого доступу.

1. Нижче наведені деякі терміни, які використовуються в цій Політиці конфіденційності:

Користувач Веб-сайту (Покупець) – Суб’єкт персональних даних

Фізична особа, юридична особа чи фізична особа-підприємець, яка відвідує Веб-сайт https://sitkazahid.com/ для придбання, замовлення продукції або яка має намір придбати чи замовити продукцію та персональні дані якої обробляються. Така фізична особа повинна володіти необхідним обсягом дієздатності. Компанія ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА» не може збирати та обробляти інформацію від фізичної особи, яка не досягла 18 (вісімнадцяти) років. Згода на обробку персональних даних таких осіб повинна надаватися законними представниками такої неповнолітньої/малолітньої особи.

Персональні дані – означає будь-яку інформацію, що стосується фізичної особи, юридичної особи чи фізичної особи-підприємця, яку ідентифіковано чи можна ідентифікувати («суб’єкт даних»);

Фізична особа, яку можна ідентифікувати, є такою особою, яку можна ідентифікувати, прямо чи опосередковано, зокрема, за такими ідентифікаторами як контактний номер телефону, ПІБ, адреса доставки, E-mail, аккаунти Google та Facebook або за одним чи декількома факторами, що є визначальними для фізичної, фізіологічної, генетичної, розумової, економічної, культурної чи соціальної сутності такої фізичної особи;

Юридична особа яку можна ідентифікувати, є такою, яку можна ідентифікувати, прямо чи опосередковано, зокрема, за такими ідентифікаторами як  ЕДРПОУ, найменування юридичної особи, контактний телефон, юридична адреса, директор або підписант, E-mail;

Фізична особа підприємець, яку можна ідентифікувати, є такою, яку можна ідентифікувати, прямо чи опосередковано, зокрема, за такими ідентифікаторами ідентифікаційний код, контактний телефон, E-mail, юридична адреса;

Згода – суб’єкта даних означає будь-яке вільно надане, конкретне, поінформоване та однозначне зазначення бажань суб’єкта даних, яким він або вона, шляхом оформлення заяви чи проявом чітких ствердних дій, підтверджує згоду на опрацювання своїх персональних даних.

Особистий кабінет  Користувача – це відомості про Користувача надані ним під час заповнення полів на Веб-сайті https://sitkazahid.com/ , які дозволяють однозначно ідентифікувати Користувача в процесі використання ним веб-сайту https://sitkazahid.com/ . Обліковий запис створюється Користувачем під час реєстрації на веб-сайті https://sitkazahid.com/ . Для отримання доступу до свого Особистого кабінету Користувач використовує повідомлені ним при реєстрації адресу електронної пошти та пароль.

Дзвінки до центру взаємодії зі споживачами («Інтернет-магазину “Сітка Захід”»). Комунікація із центром взаємодії зі споживачами може бути записана або прослухана згідно з чинним законодавством для операційних потреб (наприклад, для забезпечення якості обслуговування або тренінгу). Дані платіжної картки не записуються.

2. Контролер даних

Компанія ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА», зареєстрована за адресою:        58000, Чернівецька обл., місто Чернівці, ВУЛИЦЯ КАПЕЛАНСЬКА, будинок 2

3.Мета та цілі обробки Ваших персональних даних

Компанія ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА», обробляє персональні дані Користувачів Веб-сайту для  належного опрацювання замовлення Користувача через веб-сайт https://sitkazahid.com/ (далі «Веб-сайт»,)та. Це означає, що такі дані потрібні, зокрема, для наведеного  нижче:

  • Реєстрації та авторизації Користувача на Веб-сайті;
  • Забезпечення створення особистого кабінету Користувача;
  • Оформлення та розміщення замовлення на товари;
  • Встановлення зворотнього зв’язку з Користувачем, включаючи направлення повідомлень, запитів, що стосуються використання веб-сайту, обробки запитів, замовлень, заявок від Користувача;
  • Для підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.
  • Маркетингових цілей.
  • Аналіз зручності користування Веб-сайтом Інтернет-магазину.

Якщо ви погодилися отримувати інформацію про нові продукти й спеціальні пропозиції, компанія ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА»,  обробляє ваші дані, щоб надіслати вам свою комерційну (рекламну) інформацію, наприклад, щодо спеціальних пропозицій та нових позицій в асортименті Товарів.

4. Склад персональних даних, які підлягають обробці

ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА» обробляє ті або інші персональні дані, залежно від мети та цілей обробки, які, загалом, будуть такими:

  • Ім’я та прізвище.
  • Адреса електронної пошти..
  • Адреса доставки.
  • Номер телефону.
  • Адреса електронної пошти.
  • Дата народження (надається за бажанням Користувача).
  • Комерційна інформація (у випадку, якщо ви підписались на нашу розсилку).

Та інші дані вказані в п.1.

5. Правові підстави обробки даних

Персональні дані обробляються відповідно до Регламенту 2016/679 Європейського парламенту та Ради (ЄС) від 27 квітня 2016 року. Ця Політика конфіденційності розроблена з урахуванням положень законодавства України, зокрема: Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про електронну комерцію», Закону України «Про інформацію» та інших нормативно-правових актів.

Ми обробляємо ваші персональні дані лише у випадку наявності вашої згоди, наданої під час реєстрації на Веб-сайті та створення Користувачем Особистого кабінету. Під час створення Особистого кабінету, натиснувши позначку «Створити обліковий запис» Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та надаєте згоду на обробку персональних даних. Згода на обробку персональних даних може відбиратися шляхом проставлення відповідної відмітки у графі «Я надаю згоду на обробку персональних даних та погоджуюсь з Політикою конфіденційності».

Ваша згода на обробку персональних даних є повністю добровільною. Відсутність згоди на обробку персональних даних не дає можливості зареєструватися на Веб-сайті, користуватися своїм Обліковим записом, оформляти замовлення, купувати на Веб-сайті.

ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА» не перевіряє достовірність наданої Користувачем персональної інформації і не здійснює контроль за її актуальністю. ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА» виходить з того, що Користувач надає достовірну інформацію і підтримує цю інформацію в актуальному стані. Всю відповідальність, а також можливі наслідки за надання недостовірної, неточної, неповної, помилкової чи неактуальної інформації несе Користувач.

6. Права Користувача у зв’язку з передачею та обробкою персональних даних

У зв’язку з обробкою ваших персональних даних Ви маєте, зокрема, наведені нижче права.

  • Ви маєте право знати про місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) контролера чи процесора персональних даних. Цю інформацію Ви можете отримати звернувшись до нас із відповідним запитом.
  • Ви маєте право відкликати свою згоду на збір та обробку персональних даних в будь-який час без зазначення причин. Запит може бути про відкликання згоди на обробку частково, наприклад відкликання згоди на отримання комерційної інформації, або про відкликання згоди на обробку повністю. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних повністю ваш Обліковий запис користувача на Веб-сайті Інтернет-магазину видаляється, а ваші дані більше не обробляються. Відкликання згоди не вплине на жодну здійснену раніше діяльність.
  • Ви маєте право в будь-який час вимагати видалення або знищення своїх персональних даних без зазначення причини. Запит на видалення або знищення персональних даних не вплине на здійснені раніше дії. Видалення даних означає, що ваш Обліковий запис користувача на Веб-сайті Інтернет-магазину буде видалено, а ваші дані ми більше не оброблятимемо.
  • У будь-який час Ви маєте право пред’являти вимогу із запереченням проти повної обробки своїх персональних даних або обробки з певною метою. Таке заперечення не вплине на будь-які виконані раніше дії. Заперечення означає, що ваш Обліковий запис користувача на Веб-сайті Інтернет-магазину буде видалено, а ваші дані ми більше не оброблятимемо.
  • Ви маєте право звернутися до нас із запитом на обмеження обробки ваших персональних даних з точки зору часу або обсягу, і ми виконаємо ваші побажання. Такий запит не вплине на будь-які виконані раніше дії.
  • Ви маєте право пред’являти вимогу щодо зміни, виправлення або уточнення ваших персональних даних. Це також можна зробити самостійно, виконавши вхід у систему та перейшовши на Веб-сайті Інтернет-магазину на вкладку: МОЇ ДАНІ. У будь-якому випадку, звертаємо вашу увагу, що надаючи нам свої персональні дані, ви гарантуєте їхню точність та достовірність, а також зобов’язуєтесь повідомляти нам про будь-які їх зміни.
  • Ви маєте право в будь-який час звернутися до нас із запитом про отримання від нас інформації про те, які ваші персональні дані ми обробляємо, зміст таких персональних даних, умови надання доступу до персональних даних.

Ми зобов’язані інформувати вас про вжиті нами дії не пізніше, ніж протягом 1 (одного) календарного місяця з дати отримання кожного з ваших запитів.

7. Період зберігання персональних даних

Строк дії згоди на обробку персональних даних необмежений. У будь-якому випадку, тривалість зберігання персональних даних буде залежати від цілей та мети обробки, які наводяться у цій Політиці конфіденційності.

Ми зберігаємо ваші дані до моменту видалення Облікового запису Користувача на Веб-сайті. Обліковий запис Користувача може видалятися за вашим запитом, а також у разі відкликання вашої згоди на обробку персональних даних, заперечення проти обробки персональних даних або вимоги про їх видалення.

У наших системах зберігатиметься тільки архівна інформація, яка пов’язана зі збереженням даних про, наприклад, ваші транзакції, будь-які претензії, які ви можете мати, зокрема протягом встановленого нормативно-правовими актами гарантійного строку або у зв’язку із законодавством, яким регламентується наша діяльність.

8. Спілкування щодо персональних даних

Будь-які повідомлення або запити, пов’язані з персональними даними, нам можна надсилати зручним для вас способом.

Електронною поштою yevchukhrystyna@sitkazahid.com

Телефоном: +380 50 288 78 78.

Поштою на адресу: 58000, Чернівецька обл., місто Чернівці, ВУЛИЦЯ КАПЕЛАНСЬКА, будинок 2.

9. Довіреність на обробку персональних даних

Компанія ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА» може доручити обробку персональних даних діловим партнерам та інший працівника компанії, які забезпечують реалізацію замовлень Користувачів сайту https://sitkazahid.com/ ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА» якщо це необхідно для здійснення транзакцій, наприклад для підготовки товарів, що ви замовили, а також для відправлення товарів або передачі комерційної інформації, що надходить із ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА». (останнє стосується тих користувачів, які погодилися отримувати комерційну інформацію), або для інших цілей, досягнення яких потрібно для належного виконання замовлень Користувачем.

Персональні дані Користувачів можуть передаватися на вимогу компетентних органів та організацій, які, зокрема, займаються питаннями виявлення і попередження випадків шахрайства, корупції, порушення прав людини.

Персональні дані Користувачів у жодному разі не передаються третім сторонам, крім цілей, зазначених у Політиці конфіденційності.

10. Комерційна інформація - розсилка

Ви можете підписатися на нашу розсилку, зазначивши свою адресу електронної пошти або номер телефону й погодившись на обробку персональних даних із метою отримання комерційної та маркетингової інформації електронною поштою або в текстових повідомленнях. Ми використовуємо розсилку новин і текстових повідомлень для інформування про останні пропозиції (наприклад, про нові позиції асортименту, спеціальні пропозиції або розпродажі). Ви можете в будь-який час відмовитися від підписки на розсилку новин і текстових повідомлень, клацнувши посилання, що міститься в розсилці, або надіславши електронного листа за адресою: _yevchukhrystyna@sitkazahid.com, smmmanager@sitkazahid.com.

Маркетинг та рекламні акції. Ви можете дати згоду на використання Ваших Персональних Даних компанією Сітка Захід для просування своїх продуктів або послуг поставивши відповідні галочки в квадратиках або натиснувши кнопки на сайті, наявних в реєстраційних формах або при заході на сайт, або відповівши на питання наших представників Центру взаємодії зі споживачами Сітка Захід.

11. Повідомлення про наявність товару

За вашим запитом, надісланим електронними засобами комунікації, компанія ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА». повідомить вас про наявність потрібних товарів. Таке повідомлення можна надіслати тільки за умови, що ви погодилися отримувати комерційну інформацію (розсилку) або дзвінок від нашого менеджера про продукти Веб-сайту на вказану адресу електронної пошти або на вказаний телефон та на обробку ваших персональних даних компанією ТОВ «СІТКА ЗАХІД УКРАЇНА». Ви надаєте свої дані на добровільній основі, але відсутність Вашої згоди на обробку персональних даних позбавляє нас можливості повідомляти вас про наявність продукту.

12. Файли cookies

Для роботи Веб-сайту Інтернет-магазину використовуються файли cookies. Файли cookies - це невеликі файли, які дозволяють пристроям, які застосовується Користувачами для перегляду веб-сторінок (наприклад, комп’ютер, смартфон), зберігати деяку інформацію про ваш пристрій. Інформація, яка записана в файлах cookies, використовується, наприклад, з рекламною та статистичною метою та для адаптації нашого Веб-сайту до ваших індивідуальних потреб. Ви можете змінити налаштування файлів cookies у своєму веб-браузері. Якщо налаштування залишаться незмінними, файли cookies зберігатимуться на пристрої. Зміна налаштувань cookies може обмежити функціональність веб-сайту.

13. Плагін Facebook

Наш сайт містить плагін для Facebook (Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, США). Плагін Facebook на нашому сайті позначений логотипом Facebook. Цей плагін дозволяє вам напряму з’єднатися зі своїм профілем у Facebook. У такому випадку, Facebook зможе дізнатися, що ви відвідали наш сайт зі своєї IP-адреси. Якщо ви відвідуєте наш сайт, не виходячи зі свого профілю у Facebook, Facebook запише інформацію про відвідування. Навіть якщо ви не виконали вхід, Facebook може отримати інформацію про IP-адресу.

Зверніть увагу, що Facebook не інформує нас про зібрані дані та про те, як ці дані використовуються. Ми не знаємо обсяг зібраної Facebook інформації та мету такого збору. Для отримання додаткової інформації про конфіденційність у Facebook радимо зв’язатися безпосередньо з Facebook або ознайомитися з Політикою конфіденційності Facebook за посиланням https://www.facebook.com/about/privacy/.

Якщо ви не бажаєте, щоб у Facebook отримували інформацію про ваші відвідування наших сайтів, радимо спочатку вийти зі свого облікового запису Facebook.

14. Декларація Google Analytics про захист даних

На наших сайтах використовуються механізми аналізу веб-служб Google Inc. (Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США): Google Analytics, Google Doubleclick і Менеджер тегів Google. У Google Analytics, Google Doubleclick і Менеджері тегів Google використовуються файли cookies для аналізу способів роботи з веб-сайтами. Інформація, зібрана файлами cookies, передається на сервери Google у США та зберігається в архіві.

Якщо функцію анонімності IP-адреси активовано під час відвідування нашого веб-сайту, ваша IP-адреса користувача скорочується Google. Це стосується країн - членів Європейського Союзу та інших держав, перелічених в Угоді про Європейський економічний простір. Лише в окремих випадках повна IP-адреса надсилається на сервер Google у США, де вона скорочується. Таким чином, функція анонімізації IP-адреси працюватиме на нашому веб-сайті. На прохання оператора веб-сайту Google використовує зібрану інформацію для аналізу роботи з веб-сайтом і підготовки звітів про відвідування веб-сайту й інших сервісів, пов’язаних із роботою в Інтернеті. IP-адреса, яку з браузера Користувача передано в Google Analytics, не зберігається разом з іншими даними Google.

Користувач може заблокувати збереження файлів cookies у веб-браузері. Однак це призведе до неможливості повного використання всіх функцій Веб-сайту. Крім того, Користувач може заблокувати збереження даних про використання Веб-сайту (зокрема й IP-адреси), зібраних файлами cookies, та їх передачу та спільне використання в Google, завантаживши та встановивши плагін, доступний на сайті https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl = en.

15. Додаткові умови

Адміністрація сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.

Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

Всі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід повідомляти yevchukhrystyna@sitkazahid.com

Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою https://sitkazahid.com/privacy-policy